Hesto

Henk Stam
h.stam@hesto.nl
T. +31 (0) 487516751
M. +31 (0) 621540610

Hesto.nl
Koningstraat 14
6654AD Afferden
k.v.k. nr 61670243

Grondbewerkingmachines te koop bij Henk Stam

Handelsonderneming Henk Stam is specialist op het gebied van landbouwmachines zoals grondwerkmachines in Gelderland en omstreken. In ons aanbod aan diverse machines vind je ongetwijfeld wel het juiste exemplaar voor jouw werkzaamheden. Goede service staat bij ons altijd voorop en we helpen je graag van A tot Z!

Een uitgebreid assortiment

Iedereen die grondwerk moet verrichten kan bij ons terecht. Bij ons kun je onder andere een cultivator kopen, cambridgerollen kopen of een schuiflader kopen. We hebben een zeer breed aanbod aan zowel nieuwe als tweedehands grondwerkmachines binnen alle budgetten; van machines van €400 tot exemplaren van tienduizenden euro’s. Handelsonderneming Henk Stam is Evers-dealer en biedt je enkel kwaliteit. Bekijk ons wisselende assortiment!

Daarnaast zijn wij tevens jouw adres voor het verkopen of huren machines. Ideaal als je slechts eenmalig een machine nodig hebt en niet te veel kwijt wilt zijn. Bovendien leveren wij eveneens diensten op het gebied van grondverzet. Met onze midikraan en grondkipper helpen we je bij werkzaamheden als bestrating, sleuven graven, het verplaatsen en verspreiden van grond en het verwijderen van struiken, klinkers en meer.

Altijd persoonlijke service

Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons. We bieden je dan ook de beste, persoonlijke service als het om kopen, huren of verkopen gaat. Zo helpen we je graag bij het uitzoeken van de beste producten en geven we je deskundige adviezen. Op nieuwe machines krijg je 2 jaar garantie en we voeren indien nodig graag reparaties uit. Kortom: service van A tot Z!

Wil je voorpakkers kopen of andere machines aanschaffen, inruilen of huren? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 06-21540610 of ons contactformulier en we helpen je spoedig verder. Handelsonderneming Henk Stam uit Afferden is hét adres in Gelderland en omstreken!