Hesto

Henk Stam
h.stam@hesto.nl
T. +31 (0) 487516751
M. +31 (0) 621540610

Hesto.nl
Koningstraat 14
6654AD Afferden
k.v.k. nr 61670243

Machines voor wegenonderhoud en bermonderhoud

Ben je op zoek naar veegmachines, sneeuwschuivers en andere machines voor wegenonderhoud in Gelderland? Dan ben je bij Handelsonderneming Henk Stam aan het juiste adres. In ons uitgebreide en wisselende aanbod aan machines voor wegen- en bermonderhoud vind je ongetwijfeld de beste exemplaren voor jouw werkzaamheden. Goede kwaliteit en persoonlijke service gegarandeerd!

Kwaliteit voor iedereen

Onder wegreiniging vallen diverse werkzaamheden. Om wegen en bermen goed schoon te houden, zijn machines en onderdelen als veegmachines en rubber schuiven nodig. Handelsonderneming Henk Stam heeft een uitgebreid assortiment aan dit soort wegreinigingsmachines. Wij zijn Zagroda-dealer en bieden dan ook machines van dit topmerk en van het gerenommeerde merk Zocon. Voor iedere wens en voor ieder budget hebben wij wel een geschikte oplossing!

Te koop

Om ons tweedehands aanbod aan te kunnen blijven vullen, zijn wij constant op zoek naar allerlei machines. Wil je van je machines af? Bekijk welke exemplaren wij op dit moment vragen of neem contact met ons op. Het is overigens eveneens mogelijk om een machine te huren: ideaal als je slechts voor een korte periode of een enkele klus iets nodig hebt.

De beste service

Kortom: bij al jouw benodigdheden omtrent wegenreiniging in regio Gelderland staat Handelsonderneming Henk Stam uit Afferden voor je klaar. Uitstekende service en een persoonlijke benaderingswijze zijn zaken die wij hierbij hoog in het vaandel houden. We helpen je graag met het uitzoeken van het juiste product en sturen je alleen met de beste kwaliteit weer huiswaarts.

Interesse of nog vragen? Bel naar 06-21540610 of laat een bericht achter via het online contactformulier. We geven je zo snel mogelijk een inhoudelijke reactie.