Hesto

Henk Stam
h.stam@hesto.nl
T. +31 (0) 487516751
M. +31 (0) 621540610

Hesto.nl
Koningstraat 14
6654AD Afferden
k.v.k. nr 61670243

Weidesleep en andere weidebouwmachines

Wanneer je op zoek bent naar machines voor de weidebouw zoals een maaier, hark of weidesleep in Gelderland, zit je bij Handelsonderneming Henk Stam helemaal goed. Ons uitgebreide en wisselende assortiment bevat voor iedere wens en ieder budget wel een passende machine. Bij ons zijn kwaliteit en een persoonlijke service de norm!

Assortiment van kwaliteit

Of je nu op zoek bent naar harken, klepmaaiers, schudders of weideslepen: wij hebben ongetwijfeld een passend product voor je. In ons aanbod tref je zowel nieuwe als tweedehands tuin- en landbouwmachines voor de weidebouw aan. Met ons oog voor kwaliteit en ons hart voor persoonlijke service zorgen we er graag voor dat jij met de beste machines voor jouw werkzaamheden eindigt.

Te koop

Handelsonderneming Henk Stam is Zagroda-dealer en biedt daarom vele machines van dit gerenommeerde merk aan. Maar we verkopen eveneens de perfecte weidesleep en andere machines van onder andere Zocon. Zo ben je bij ons altijd verzekerd van hoge kwaliteit!

Ook voor verkoop en verhuur

Regelmatig hebben wij niet alleen machines voor weidebouw te koop, maar ook te huur! Perfect wanneer je slechts eenmalig of voor een kleinere klus een machine nodig hebt. Beschik je over een landbouw- of tuinbouwmachine waar je vanaf wilt? Bespreek de mogelijkheden voor verkoop of inruil door contact met ons op te nemen. We staan je met genoegen te woord en geven je een eerlijke prijs voor jouw product.

Vul het contactformulier in of bel naar 06-21540610 om in contact te komen met Handelsonderneming Henk Stam. We beantwoorden met plezier jouw vragen. Vanuit Afferden staan wij voor je klaar.